Veel gestelde vragen

De kwaliteit van een goede vingerafdrukken wordt bepaald door verschillende factoren. Een te “droge” vinger geeft in de meeste gevallen een wat lichtere afdruk, een te vochtige vinger geeft vaker een te “donkere” afdruk. U kunt meerdere afdrukken van de vinger nemen zolang u het gewenste resultaat heeft. Bent u in contact met Wifi of 4G netwerk kunt u te allen tijde gebruik maken van de Pdf-generator.

Vingerafdrukken

De Persoonsgegevens en Vingerafdrukken worden in een database opgeslagen. Deze database is in beheer bij de organisatie waar de gegevens zijn afgenomen. De organisatie is zelf verantwoordelijk voor de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Als eigenaar (klant) kunt u de bewaring van de Persoonsgegevens en Vingerafdrukken samen afstemmen met de organisatie.

De app is gratis te downloaden in de App Store (IOS) en Google Play Store (Android). Toets Funico in het zoekscherm en de app zal worden getoond welke u vervolgens kunt downloaden.

Als u NIET Online bent (Wifi of 4G) maakt voor het afnemen van vingerafdrukken niets uit. De App werkt namelijk Offline, dus nooit geen problemen met het digitaal af nemen van vingerafdrukken. Wilt u de vingerafdrukken per email doorsturen of bekijken met de Pdf-generator zal u wel Online moeten zijn.

De verbinding tussen uw mobiele apparaat en de scanner gebeurt doormiddel van Bluetooth. Deze connectie wordt tot stand gebracht nadat de software hierom vraagt. Mochten er problemen zijn kunt u in eerste instantie de scanner uitschakelen en de software opnieuw opstarten. Blijven er problemen kunt u contact met ons opnemen doormiddel van de informatie knop: Neem Contact op.

Apple (iOS) producten
iPhones

  • Apple iPhone 6S (2015) en hoger
  • iOS 9 – iOS 13 (actueel)

iPad

  • Apple iPad Air 2 (2014) en hoger
  • iOS 8.1 – iPadOS 13 (actueel)

Android producten

  • Android 4.1 en hoger (2012)

Bluetooth versie

  • 3.0 en hoger

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.